No Exif even with #metadata

Image scaler add-on.

No Exif even with #metadata

Postby willkostelecky » Wed Apr 06, 2011 6:13 pm

I don't seem to be getting EXIF data even with #metadata=unknownmarker (or #metadata=all). At first I thought that scaling.properties was not reloading but I have verified that other parameters are being read. Is there another parameter that needs to be set?

Additional...tried on another server and client combination, WAMP and IE instead of MAMP and Firefox. Still no EXIF data.

Thanks in advance, Will
willkostelecky
 
Posts: 11
Joined: Wed Apr 06, 2011 6:11 pm

Re: No Exif even with #metadata

Postby support » Tue Apr 12, 2011 5:48 pm

Did you uncomment:
#metadata=unknownmarker
as:
metadata=unknownmarker

Could you post a testing image so we could try to reproduce the problem here?
User avatar
support
 
Posts: 1501
Joined: Sun Jan 27, 2008 6:19 pm

Re: No Exif even with #metadata

Postby willkostelecky » Wed Apr 13, 2011 1:08 pm

OMG. This is where I slink off into the woodwork of this message board never to be seen again. With a red face. The parameter works much better when it is not a comment. I had even messed with other parameters (uncommented ones) and not managed to figure this out myself.

Thanks for the response. :-o

Will
willkostelecky
 
Posts: 11
Joined: Wed Apr 06, 2011 6:11 pm


Return to JImageFilter



cron

Sitemap | Privacy Statement | Java and all Java-based marks are trademarks or registered trademarks of Sun Microsystems, Inc.
in the U.S. and other countries. All other company and/or product names are the property of their respective owners.